Привіт усім. Хочу створити ігровий сайт. ДУмаю, що самостійно справлюсь з цим, так як я знаю що саме потрібно робити для цього. Але ще не знайшов надійної компанії, де я зміг би купити доменне ім'я. Підкажіть, будь ласка, до кого в Києві звернутися?
Потрібно купити і зареєструвати домен
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-04-20 07:33:18
В інтернеті таких компаній ви дуже багато знайдете різних і. скажу вам по-правді, що ціни на послуги косманій відрізняються. Якщо справді хочете, щоб надійно, тоді не слід звертатися туди, де це коштує найдешевше.
Поделиться32022-04-20 07:39:01
Я це прекрасно розумію. Можливо, хто вже мав справу з якоюсь компанією, то і мені порадить звернутися саме в перевірену фірму. Хочу, щоб не лише продали мені домен, а і забезпечили його обслуговування.
Поделиться42022-04-20 07:44:31
Я тут у знайомих запитав, які працювали недавно над створенням сайту компанії. Вони також шукали куди їм звертатися на рахунок покупки доменного імені. Ось мої друзі радять вам зареєструвати домен свого сайту в зоні .ua, звернувшись в цю спеціалізовану компанію https://rx-name.ua/domains/tld/ua Так що, пишу вам уже перевірену інформацію.